onsdag, april 04, 2007

Nu går alt så meget bedre

Liten oppdatering vedr. husbonden:

Han kom seg på bena i morges. Han kom seg i dusjen, også. Han var ikke så veldig sprek, men sprek nok til å stå og gå ned til 1.etg. og ut på gaten, slik at vi kunne ta taxi til legesenteret.

Ute på trappen på legesenteret sto røykerne og folket som tilsynelatende får påfyll av metadon. Her var også en lege i hvit frakk som var ute og tok en røyk og sendte litt sms.

Vi fant venteværelset husbonden skulle på, og på korktavlen var det publisert en liste over hvem som hadde time og når. Legen så ut til å være litt foran skjema, og da benyttet hun anledningen til å ta av hvitfrakken og gå en tur.

Vi kom oss inn til legen. Hun er ung og meget vakker. Husbonden ble mer eller mindre stum. Han som er så skravlete til vanlig. Han hadde nok håpet på at han skulle på benken og bli befølt, men her var det bare snakking på spansk. Det foregikk i et tempo som jeg slett ikke kunne følge, langt mindre husbonden. Hun kunne ikke et ord engelsk. Jeg tror jeg forsto ca. 30% av det hun sa.

Man kan ikke gå i detaljer om husbondens helse i bloggen, men han har fått en ung og vakker spansk kvinnelig lege hvor han får komme så ofte han vil uten å betale en eneste €. Hun skrev ut resepter, slik at han fikk medisin for en slikk og ingen ting på apoteket. Så langt er han fornøyd og opptatt med å dosere pillene sine. Han er påkledd og oppegående.

Ingen kommentarer: