Vi hadde invitert et vennepar til lunch i går. Jeg fant oppskrift på klippfisk i langpanne på www.godfisk.no. Det er ikke en vanskelig rett, men tidkrevende før man får alt i langpannen! I oppskriften står det tomatsaft. Menes det tomatjuice? Jeg brukte 'tomate frito' som er et ypperlig produkt sammenlignet med den sterke og beske tomatpurréen man får i Norge. Retten er praktisk fordi man kan være sammen med gjestene mens maten blir ferdig i ovnen. I et land hvor man har ferske råvarer av ypperlig kvalitet er det ingen heksekunst å lage gourmétmat. Jeg fikk testet chilien min. Jeg serverte kun hvitt brød m/sprø skorpe (her får vi ferskt brød 7 dager i uka uten å dra på bensinstasjonen) og vin til. Carlos sa jeg hadde laget pisto og at dette er en rett som spanjolene lager enten med fisk eller kjøtt. Anbefales på det varmeste!
mandag, juli 16, 2007
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
2 kommentarer:
PISTO er en matrett der hovedingrediensene er tomater, løk, pepper (rød & grønn)+ olivenolje. Veldig lik den franske ratatouille.
Bruker dette utgangspunktet ofte selv. Fisk eller kjøtt. Store variasjonsmuligheter. Enkel og grei mat. Sunn mat som i tillegg er smakfull!
ser skikkelig godt ut!
Legg inn en kommentar