
VEGANSKE PANNEKAKER
Husker ikke, men tror jeg fant oppskriften hos www.veganeren.com.
(12 middels store pannekaker)
Du trenger:
5 dl hvetemel eller glutenfritt mel, 1 dl sukker (jeg bruker urafinert rørsukker, men rafinert går også), 3 toppede ts bakepulver, en liten klype salt, 2 ts vaniljesukker, 4 ss smeltet vegansk margarin, 8 dl plantemelk.
Fremgangsmåte:
Bland alt det
tørre i en bolle. Smelt margarinen på middels varme.
Hell melk og
smeltet margarin i den tørre blandingen. Visp godt til det ikke er klumper i
røren.
La pannekakerøren
hvile i ca. 15 minutter. Den kan også stå over natten i kjøleskap. Da blir
pannekakene enda bedre og ekstra lett å steke.
Stek pannekakene
på middels varme, et par minutter på hver side. Jeg bruker rapsolje eller kokosolje i
stekepannen, som fungerer utmerket. Svenskprodusert rapsolje er ikke fra genmodifisert raps.
Å se pannekaker stekes er like spennende som å se maling tørker, men jeg kan love dere at disse er verd det!!😍
Nytes varme, toppet
med favorittsyltetøyet eller nypresset sitronsaft og kokossukker, for ikke å
nevne vegansk vaniljeis og friske bær. Mums!
Å se pannekaker stekes er like spennende som å se maling tørker, men jeg kan love dere at disse er verd det!!😍
Nytes varme, toppet med favorittsyltetøyet eller nypresset sitronsaft og kokossukker, for ikke å nevne vegansk vaniljeis og friske bær. Mums!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar