onsdag, mai 30, 2007

Mercadona

Infrastrukturen er ikke alltid helt «på stell» her. Hva gjelder PC og internett, så er det mange som ikke er kommet lenger enn at de skriver med caps lock'n på og synes det er «ikke passer seg å være på internett hver dag». Folk på min alder har ofte ikke tatt i et tastatur.

Vi som er p
å internett hver dag og som har tatt i et tastatur i mange år, kan – om vi skjerper oss – bestille kololnialvarene på nett. Det er glimrende for oss som ikke har bil! Hos Mercadona kan man bestille de varene man vil ha hjemkjørt, velge om man betaler med kredittkort eller kontant ved levering og klikke av for hvilken dag og hvilket klokkeslett man vil ha varene hjemkjørt. Tunge og store ting er absolutt en fordel å få hjemkjørt. Da kan man samtidig bestille de varene man har et jevnt forbruk av. Mercadona har varer av utmerket kvalitet, et utvalg man aldri ser i Norge og når man bestiller kolonialvarer, så inkluderer det også en måneds antatt forbruk av rødvin!

Budet bringer alle varene til kjøkkenbenken, om man ikke stopper ham før han kommer så langt. Jeg stoppet ham foran ytterdøra. Tenkte jeg fikk organisere alt dette alene. Jeg hadde vært dyktig til å bestille. Hadde bestilt kun én ting i vanvare; - kjempestore våtservietter for hele kroppen! Ha ha! Sikkert beregnet på folk som er sengeliggende.

Ingen kommentarer: