Sardiner på tube? Hva blir det neste? Elg på tube?
Etter Irenes kommentar ser jeg at jeg har dummet meg ut. Selvfølgelig er det ansjos! *rødme*
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Makrell i tomat har vært i salg lenge i Norge. Og den er faktisk god...! Mye enklere en de forbaskede boksene. For det første er de vanskelig å åpne uten søl og for andre smaker innholdet bedre flere dager etter åpning. Har på knekkebrødet hver morgen. Sunt & godt!
Makrell i tomat på tube høres GENIALT ut!!! Jeg husker alt sprut og søl av tomatsaus über alles med de forbaskede boksene! Især om man hadde hvit skjorte/bluse på! Ha ha!
3 kommentarer:
Makrell i tomat har vært i salg lenge i Norge. Og den er faktisk god...! Mye enklere en de forbaskede boksene. For det første er de vanskelig å åpne uten søl og for andre smaker innholdet bedre flere dager etter åpning. Har på knekkebrødet hver morgen. Sunt & godt!
Randi
Makrell i tomat på tube høres GENIALT ut!!! Jeg husker alt sprut og søl av tomatsaus über alles med de forbaskede boksene! Især om man hadde hvit skjorte/bluse på! Ha ha!
Nå tror jeg nå helst at det dreier seg om ansjos, da, og ikke sardiner. Stemmer ikke det, Liv?
Det høres litt likere ut enn sardiner, vel?
:-)
Irene, Kypros
Legg inn en kommentar