fredag, mars 03, 2006

Fuglevirus

Bildet er hentet fra www.cranswickpetproducts.co.uk/care.html

Nå om dagen kan ikke en stakkars fugl være litt uvel uten at han kommer på nyhetene omgitt av «fagpersonell» med munnbind, hjelm, støvler, hansker, gassmasker og gudene vet hva. En uvel fugl er plutselig veldig viktig og farlig. Hva er det som skjer? Hva er de de vil ha oppmerksomheten bort fra?

Folk tør jo ikke klappe katta si! De er redd den har spist på en syk fugl. Hvor hysterisk kan man bli? Hvor lett er det å manipulere folk til å tro at nå er det død og fordervelse over oss? Sivilforsvaret og dyrlegene er i beredskap og får vel betalt for det. Fint for sivilforsvaret og dyrlegene. De får fett betalt for å sitte hjemme og være i beredskap i tilfelle det er en føggel som føler seg uvel. Hva koster denne beredskapen i de forskjellige landene?

Hva med oss; - meg og deg? Skal vi ta sjansen på å klappe katta? Skal vi ta sjansen på å spise kylling? Hva med egg og majones? Nei, vi må kanskje spise laks? Det er jo bare noen uker siden hele verden hadde funnet så mange farlige tungmetaller i norsk laks og det skulle medføre død og fordervelse om man spiste den.

Folk dør av vanlig influensa. Folk dør av å spise peanøtter, kjøre bil, røyke........

Folk får hår i hendene av å onanere, og man får dårlig rygg og dårlige knær av samme grunn. Og man får svarte prikker på tunga om man snakker usant..........

1 kommentar:

Anonym sa...

Den dagen dompapen sitter i bjørka med ispose på hodet og termometer i nebbet, skal jeg legge ut solsikkekjerner [uten skall], så den slipper å jobbe så hardt med å få i seg maten.