tirsdag, mars 21, 2006

Skriv ut?

Nettavisen leser jeg i dag: «40-åringen ble pågrepet av tysk politi etter at han ruslet inn på en bensinstasjon med konas avkappede hode i en bag. Mannen var dekket av blod da han ba personen på nattskiftet om å ringe politiet. Politiet i Hamburg oppdaget hodet i bagen, og pågrep mannen. Han skal ha virket forvirret, og innrømmet drapet på kona. Kvinnens kropp ble funnet i deres leilighet, like i nærheten av bensinstasjonen. Hamburg-politiets talskvinne sier til BBC at mannen virket «litt gal», og at han vil bli undersøkt.

- Det virker som om han har brukt en stor kniv til å skjære hodet av kona, sier Hamburg-politiets talskvinne Ulrike Sweden til BBCs nettsted. Parets to barn, jenter i alderen 13 og seks, ble funnet i leiligheten og tatt med til politiet.»

Jeg tenker på farmor. Når hun brettet sammen avisen og hadde lest ferdig, sa hun ofte: «Det er bare mord og drap». Det er ikke akkurat blitt mindre av det.

Men sååååååå – nedenfor artikkelen finnes er en link man kan klikke på om man vil skrive ut dette! *gulp* og jeg lurer litt på hvem er det som kan tenkes å printe ut slikt og hva vil de bruke det til?

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Haulaust, spær du mæ...