Grillspyd er jeg blitt flink til å få til! Jeg bruker kyllingfilét; - som man får til 5,40€ (NOK 42,50) pr. kg, rød paprika, søt chilipepper og løk. Det tar litt tid å lage de, men det er ikke vanskelig. Griller man i stekovnen slipper man smaken av tennvæske og fett som drypper på glørne. Serveres gjerne med villris og en frisk salat.
søndag, april 09, 2006
Vi må ha mat!
Grillspyd er jeg blitt flink til å få til! Jeg bruker kyllingfilét; - som man får til 5,40€ (NOK 42,50) pr. kg, rød paprika, søt chilipepper og løk. Det tar litt tid å lage de, men det er ikke vanskelig. Griller man i stekovnen slipper man smaken av tennvæske og fett som drypper på glørne. Serveres gjerne med villris og en frisk salat.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar