søndag, februar 04, 2007

Ekstremregn igjen

Det regner som på amerikansk film! Denne gangen varte det bare noen minutter.

3 kommentarer:

wiggo sa...

Hei!

Jeg lurte bare på om du kanskje kunne fortelle meg litt om hvordan været vanligvis er i Fuengirola rundt denne tiden?
Kjæresten min og jeg drar ned neste søndag, da vi er litt nysgjerrige på om det er muighet for å få litt brunfarge osv. hehe. Og om det også er mulighet for å få seg ett lite bad? Så du hadde fått veldig mye forespørsler om været, men er bare litt nysgjerrig om hvordan det er der nå, når vi først skal nedover!

MVH

Wiggo

Liv sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Liv sa...

Hei! Arti at det også er nordmenn som kommer hit på ferie! Costa del Sol er ikke så in lenger.....

Om du titter på www.weatherunderground.com/global/stations/08482.html
så finnes det et stykke ned på siden "Detailed History and Climate". Der kan du se værstatistikker fra før om årene, og danne deg et bilde av "normalen" for hvilken som helst måned og hvilket som helst år. Selv om været varierer er det ofte slik at når solen først er fremme er det godt og varmt i solveggen, selv om det er kaldt i skyggen på denne tiden av året.

Turister som vil bli brune kan bli det enten på egen terrasse eller bak levegger på stranden. Bading på denne tiden av året vil jeg si er for vikinger.

Det kommer an på hva man er vant til. Engelskmenn går i shorts og singlett hele året her og jeg tror jammen meg de bader i havet på vinteren, også. Jeg kan ikke ref. til temperaturer i havet, og det kommer an på om strømmene kommer fra øst eller fra atlanterhavet. Som sagt; - bading i havet på denne årstiden er for tøffinger!

God ferie!