onsdag, april 16, 2008

Proviant

Jeg får besøk om 3 dager!

Jeg gleder meg veldig til det!

Har proviantert litt. *fnis*

3 kommentarer:

Min Verden sa...

Det blir koselig med besøk. Jeg ser at det skal går greit med drikke... Dere kommer ikke til å bli så veldig tørste. Kos deg. Hanne

Liv sa...

Kjempekoselig med besøk og vi skal drikke vin hver dag; - tror jeg. Her er det ingen regler om at man kun får drikke alkohol i helgene og da kan man hive innpå så mye at man spyr eller ikke klarer å sette bena under seg. Det er nok de "norske reglene", det....... Her drikker vi heldigvis vin når vi vil.

Enkelt er det også når man kan kjøpe vin på supermarkedet, når favorittvinen er på tilbud (kjøp 3 betalt for 2!) og man slipper å ruineres av avgifter til en stat som mener man ikke skal drikke vin. *knis*

Som mine dager er sa...

Kjære deg! Varm om hjertet konstaterer jeg at jeg liker bloggen din veldig godt. Har "spurtet" gjennom den... lest innlegg etter innlegg ... beundret bilder og gjort meg den mening at dette er en reflekter dame. Jeg har linket deg og kommer definitivt til å følge deg fremover.

Min kjære og jeg var på ferie i sør-spania i januar i år. La Manga. Vi leide bil og kjørte rundt i Cartagena, Alicante og Valencia. Det var da jeg bestemte meg for at JEG VIL BO I SPANIA! Er blitt så vanvittig glad i dette landet. Og siden jeg avskyr vinter og snø blir jeg nok å finne på sørligere breddegrader om ikke så mange år. Skulle gjerne kjøpt leiligheten du skriver om !!!

Vi høres. Ha en fin helg og nyt både vin og venner!!! Klem.